Nu är boken här!
Så kom den då äntligen. Från tryckeriet. I fredags kunde jag hämta ett ex av min första bok på Blue Publishing, förlaget som ger ut min bok. Även om man har korrläst och sett layouten innan så är det svårt att föreställa sig exakt hur boken ska se ut när den är tryckt. Så det var med spänd förväntan vi öppnade den första kartongen för att se resultatet av 1,5 års skrivande och fotande.

Men jag kan lugna dig med att säga att jag är inte besviken. Den blev helt enkelt fantastiskt fin!  En mycket fin bok:-)

Så nu börjar nästa del av jobbet med boken. Lansering, signering, försäljning. Bara roliga saker.
Närmast väntar bokmässan nästa helg i Göteborg. Min bok kommer att finnas i Stevalis monter A02:40. Jag kommer att föreläsa där om boken följande tider:

Fred 23/9 15:00-15:20
Lörd 24/9 16:00-16:20

Välkomna att lyssna och säg hej när ni kommer förbi!

Må gott!

SofiaEn härlig söndag - därför har du ny vinstchans


Kom just hem från en långpromenad med fina hunden Varja. Att gå långt med henne är aldrig tråkigt. Hon hittar alltid något att nosa på eller spana efter. Katter, ekorrar och rådjur till exempel. Idag gick vi förbi stallet som ligger här i närheten så det blev lite spaning på hästar också. 

Imorgon börjar vardagen efter fyra veckors semester. Ska bli skönt att komma in i vanliga rutiner igen och träffa alla kollegor på jobbet.  Denna höst kommer bli spännande och annorlunda med boksläpp och allt runtomkring det. Just nu jobbar tryckeriet för fullt med att trycka boken. Inom ca två veckor kommer den att finnas på nätbokhandlarnas sidor. I slutet av september åker vi till Bokmässan i Göteborg för att visa upp boken. Ska bli fantastiskt roligt. 

Tänkte att det är dags för en ny vinstchans för er som följer bloggen. Denna gång är det inte bara boken du vinner utan även två timmars coaching med mig. Bor du i, eller kan ta dig till Stockholm, så träffas vi på ett lämpligt ställe. Bor du utanför Stockholm blir det coaching via telefon istället. 

Så känner du ett behov av att få struktur på tankar och sätta mål eller mod att förverkliga en idé eller en dröm? Du kanske redan driver en verksamhet idag och behöver coaching i att komma vidare med verksamheten? Ta chansen och maila in din motivering till mig senast 11 september, så kanske det är du som vinner.

Hoppas du har en skön söndag!

Må gott, Sofia

RSS 2.0