Följer du ditt hjärta?

Har du funderat på vad det är som får dig att göra det du gör? Att jobba med det du jobbar med eller att driva det företag du driver? Vad är det som motiverar dig och får dig att fortsätta med det du gör?
Kliver du upp på morgonen med ett leende eller längtar du bara tills arbetsdagen ska ta slut? Kanske är det dags att ställa dig den frågan och verkligen känna efter på riktigt - var du är idag, var du är på väg och vad du verkligen vill. Har du hittat din livsuppgift, det du tror på och det du brinner för?

Jag håller själv på att forma mitt liv utifrån vad jag brinner för, vad mitt hjärta säger och vad som motiverar mig. Det är inte lätt, men eftersom vi bara har ett liv så är det väl dags att göra något av det :-). Problemet för många och även för mig, är att det är svårt att hitta det där som man verkligen brinner för. Denna höst kommer jag att förverkliga min dröm om mitt egna företag, där jag jobbar med det jag brinner för.

För ett tag sedan träffade jag en man som ville ha råd kring sitt företagande. Han funderade på att starta en ny verksamhet, och ville att jag skulle hjälpa till. Min första fråga till honom var; varför vill du starta just denna verksamhet? Hans svar var; för att jag ser att det kan vara lönsamt. Hans enda drivkraft var pengar. Visst, det är ju en förutsättning för att driva ett företag överhuvudtaget. Men. Ju mer vi pratade om hur verksamheten skulle drivas så märkte jag att det här med pengar var hans enda drivkraft. Det saknades hjärta och själ i affärsidén. Och är det något jag brinner för så är det att hjälpa företag och individer att hitta det de brinner för. I hjärtat.

För jag tror på att det är större möjlighet att nå framgång och succé i ett företag som styrs av värderingar, hjärta och själ än enbart av ekonomiska mål. Så vill du nå framgång - följ ditt hjärta!

Ha en underbar dag!

Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0