Längtar du?

Vet inte om det är något speciellt med att det är vår, eller vad det beror på. Men det känns som att varje vår skapas det så mycket förväntningar och längtan. Den ljusa, varma årstiden ligger framför oss och vi har lämnat den kyliga och mörka bakom oss. Det är den här tiden som många börjar längta till att få driva det där mysiga vandrarhemmet. Vid havet eller vid en liten insjö. På Gotland eller i sommarlandskapet Sörmland. Eller någon helt annan stans.

Jag fick frågan i veckan av en person om jag längtar efter att driva ett vandrarhem igen. Ja, kanske..
Frågan väckte något i mig, men jag hade svårt att svara på var det skulle vara någonstans isåfall.
Det jag vet är att jag älskar att bjuda på god frukost, en härlig brunch eller duka upp en makalös kak och tårtbuffé. Så det måste ingå i konceptet iallafall. Sen kan det nog vara nästan varsomhelst, om det finns rätt förutsättningar och rätt känsla i huset.

För det var så vi föll för Horrmundsgården utanför Sälen. Det var rätt känsla i huset. Och jag märker just nu på olika sätt hur mycket jag påverkas av att ha rätt känsla i det jag gör. Så vem vet var man är om 5-10 år. Eller tidigare.

Var är du själv, och vad längtar du till?

En riktigt underbar helg önskar jag dig, och jag hoppas du följer din längtan!!

Må gott!

Sofia


Kommentarer
Postat av: Majja

Är själv vandrarhemsvärd och guuud vad vi längtar tills säsongen drar igång! Visst är här lite lite gäster någon gång ibland just nu, men de där sommarveckorna när här är fullt med föräldrar och barn, grillen är tänd och det hänger badlakan överallt...mycket slit men det är värt varenda minut! Jag älskar det!

2012-04-23 @ 09:47:53
URL: http://www.osaby.se
Postat av: Sofia

Tack Majja! Ja det är underbart när gästerna är på plats och det är fullt upp. Då är det som bäst! Önskar dig en fantastisk sommar!Hälsn

Sofia

2012-04-23 @ 10:34:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0