Dags att blicka framåt

Så var det dags igen att börja göra en årsplanering för kommande år, 2013. Och så smått börja utvärdera år 2012. Vad har gått bra, vad vill du förändra och utveckla till nästa år?

Jag kommer att erbjuda både individuell hjälp och gruppworkshops för företagare eller privatpersoner som vill bli coachade och få hjälp med att göra sin affärsplan eller årsplan för 2013. Det är verkligen ett fantastiskt sätt att nå ny mål och se nya möjligheter i livet.

Jag satte själv mål för 2012 och har nått många av dem. Tex att satsa på mitt egna företag i större omfattning, vilket jag möjliggjorde under hösten 2012. Vad vill du möjliggöra nästa år?

Individuell coaching
För dig som vill boka individuella möten med mig oavsett om det gäller för ditt företag eller för att sätta mål för dig privat, så går det bra att kontakta mig så hittar vi tillsammans en tid för ett första möte.

Workshop för företagare
Välkommen till en dag där vi fokuserar på din verksamhet och sätter nya mål för 2013. Vi går från nuläge till önskat läge och när dagen är slut har du satt upp mål för din verksamhet inom flera områden. Vi kommer att titta på marknadsföring, försäljning, produkter och tjänster samt mycket mer.

Lördag den 1 december kl 9.00 -16.00 i centrala Stockholm
Max 10 deltagare
Pris 1495 Sek + moms inkl lunch och fika.

Workshop för privatpersoner
Här går vi igenom hur du kan nå nya mål i livet under 2013. Vad vill du egentligen och hur kan du ta dig dit? Hur ser ditt drömliv ut? Vad vill du ha mer tid till? Under dagen kommer du få hjälp med att jobba fram de områden du vill utveckla och förbättra under 2013 och sätta mål kring dessa. En fantastisk och inspirerande dag med fokus på dig själv väntar!
 
Söndag den 2 december kl 9.00 -16.00 i centrala Stockholm
Max 10 deltagare
Pris 1295 Sek inkl lunch och fika.

Anmäl till: sofia.gynge@yahoo.se senast den 16 november.
Har du frågor, tveka inte att ringa 070 -685 17 01


Varmt välkommen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0