En av mina kunder..

Ibland får jag frågan om vad jag jobbar med. Den är både lätt och svår att svara på. Lätt därför att man kan sammanfatta det med att jag hjälper företag med marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. Svår därför att varje uppdrag ser väldigt olika ut och att jag har en bredd i mina kunskaper som gör att jag ena dagen skriver texter, andra dagen jobbar med mat och tredje dagen håller föreläsning. Så ingen dag är den andra lik. Kanske ska man renodla och nischa in sig på en del av allt detta? Samtidigt är jag en person som har behov av förändring, omväxling, rörelse och utveckling. Så kanske är det precis som det ska vara just nu? Tänkte iallafall berätta om en av mina uppdragsgivare, Werners Gourmetservice.

Werners Gourmetservice är en importör och restaurangleverantör med försäljningsverksamhet mot restauranggrossister, restauranger, catering, storhushåll, butiker och konditorier. Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. De har ett 70-tal leverantörer som tillsammans förser Werners med drygt 1400 artiklar till sortimentet. Verksamheten inbegriper inte enbart produktförsäljning utan de har även matlagningskurser, inspirationsdagar och föredrag. Sedan ett år tillbaka hjälper jag Werners Gourmetservice vid olika event, mässor och att visa produkterna i butik. Ett fantastiskt roligt uppdrag där jag får nytta av mitt intresse för mat, service och försäljning, men jag får också lära mig mycket nytt om dessa fantastiska produkter vi jobbar med. Igår jobbade jag med deras goda Ankrilette och den fina Fikon och lagerbladsmarmeladen. Nästa helg är vi på Chokladfestivalen på Stockholmsmässan och i november kan du
träffa oss på Mitt Kök mässan.
 
Vill du också ha hjälp med att marknadsföra och sälja dina produkter eller tjänster eller skapa event? Kontakta mig på info@sofiagynge.se eller 070-6851701


Läs mer om Werners Gourmetservice här >>
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0