Föreläsningar i vår

Välkommen till två öppna föreläsningar som jag håller i vår.

Först ut blir en föreläsning om hur det är att driva ett vandrarhem och Bed & Breakfast eller pensionat. Det är en inspirerande föreläsning för alla som går och bär på drömmen om att själv driva ett eget ställe, men passar även för den som redan driver en verksamhet inom turism eller upplevelser.

Drömmen om Bed & Breakfast
Välkommen till en inspirerande kostnadsfri föreläsning där vi går igenom olika delar för att driva ett vandrarhem, Bed & Breakfast eller pensionat. Du får verktyg och övningar som du kan ta med dig hem och fortsätta med att jobba med hemma för att komma närmare din dröm.

Sofia delar med sig av sina egna erfarenheter och berättar om hur hon och hennes sambo drev sitt vandrarhem och Bed & Breakfast i Sälen under 12 års tid.
Boken Drömmen om Bed & Breakfast, vandrarhem och pensionat som Sofia skrivit kommer att finnas för försäljning och signering för den som vill efter föreläsningen.

Datum: Onsdag 11 mars, 2015
Tid: 18.00-19.00
Plats: Krukmakargatan 22 hos nätverket K22.

Anmälan sker senast måndag 9 mars till info@sofiagynge.se

 
Varumärket & Bemötandet
Den andra öppna föreläsning jag kommer att hålla i vår är tillsammans med Ulf på Stolt Kommunikation.
Så här säger Ulf själv om sina olika frukostföreläsningar i vår:
Allting kommunicerar. Det är den grundläggande insikten som alla måste ha som vill bygga starka och attraktiva varumärken. Med den insikten har man möjlighet att samordna både sin försäljning och sin marknadsföring. Med den insikten kan man attrahera och utveckla nöjda varumärkesambassadörer som är detsamma som nöjda kunder och nöjda medarbetare.

För att ge nya perspektiv och annorlunda infallsvinklar har jag startat seminarieserien "Varumärket &".
Lyssna till erfarna och inspirerande experter. Genom att mötas och tänka tillsammans så växer vi. Och ser fler möjligheter. Starka varumärken är dubbelt så lönsamma som svaga. Är du känd, stolt och efterfrågad? Välkommen till nya tankar och mogna erfarenheter. Det är aldrig försent att lära nytt, lära om eller lära djupt.

Mig kommer ni att kunna lyssna på Onsdag den 29/4 då jag pratar om Varumärket och Bemötandet.

Läs mer och anmäl er här >>

Må gott och hoppas vi ses på någon av föreläsningarna :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0