Det börjar närma sig....

Rummet

Efter att vi blivit klara med all fotografering under juni månad har vi gått in i en ny fas i arbetet med boken. Korrläsning. Många vändor blir det för man hittar alltid något nytt som ögonen inte såg förra gången. Sen kommer man alltid på några små ändringar och tillägg man vill göra i sista minuten också :-).
Just nu väntar jag med spänning på layouten av hela boken, och då har vi möjlighet att korra en allra sista gång. Sen är det klart för tryck.

Vad har hänt mer? Jo, i början av juli besökte jag Caroline på tidningen Taras redaktion och blev intervjuad om hur det är att driva ett vandrarhem och Bed & Breakfast och om boken. Intervjun kommer med i tidningen som finns i butik den 23 augusti.

På Svensk Bokhandels hemsida www.svb.se har Lasse Winkler bloggat om höstens utgivning från alla bokförlag och där har jag blivit kommenterad som höstens mest udda utgivning:

"Höstens mest udda utgivning är Drömmen om Bed & Breakfast, om att starta och driva vandrarhem och pensionat (Blue Publishing). Man kan fundera på upplaga och målgrupp om man vill. Blir den kurslitteratur på någon av alla dessa turistnäringsutbildningar? En julklapp till alla som drömmer om att byta liv? Själv funderar jag på vad som driver författaren och förlaget."

Självklart har jag svarat på hans inlägg om vad som driver mig. Läs hela inlägget här>>

Bjuder på bilder från Mais ställe i Frankrike också. Henne får du läsa mer om i boken, om varför hon hamnade i den lilla byn Saint Savinien sur Charente och startade Quai des Fleurs Bed & Breakfast.
RSS 2.0