Drömmar


Ca 400 tjejer samlades igår på Rival i Stockholm för att lyssna på inspirerande föreläsare som berättade hur de förverkligat sina drömmar. Det var tjejerna bakom loppi.se, det var härliga Lotta Voltaire som driver 7 företag, det var Emma Wiklund som skapat ett eget hudvårdsmärke, Viktoria Skoglund som driver Zetas Trädgård, härliga Karin Adelsköld som gav en massa inspiration och sist men inte minst den enda killen som föreläste, en av grundarna till Happy Socks! Och vilken historia han berättade. Tre veckor efter att de kläckt idén satt de på en strumpfabrik i Istanbul och gjorde en jättebeställning av strumpor. Nu finns dem i 50 länder och man kan minst sagt säga att det är en succé. Efter att ha hört dessa fantastiska historier så gick nog alla hem med nytt mod och framtidstro över sina egna drömmar.

Det dem förmedlade var framförallt att du ska tro på dig själv och din idé. Du kommer få höra av andra att din idé inte är bra, att man inte kan sälja färgglada strumpor till vuxna, eller att ett eget hudvårdsmärke det var väl ingen bra idé. Tuff bransch vet du...
Men för många av dem som talade igår blev det en ännu större anledning att faktiskt genomföra sin dröm.
Precis så var det för oss också när vi köpte vårt vandrarhem. Det var inte många positiva hejarop där inte.
Banken tyckte att huset låg för långt från skidbackarna. Det skulle helt enkelt inte gå att få några gäster att komma dit. Så fel de hade. 

Så tro på dig själv, och din idé och omge dig med kloka människor som kan peppa dig att genomföra din dröm!
Ingenting är omöjligt!

Må gott och trevlig helg!

Sofia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0