En härlig söndag - därför har du ny vinstchans


Kom just hem från en långpromenad med fina hunden Varja. Att gå långt med henne är aldrig tråkigt. Hon hittar alltid något att nosa på eller spana efter. Katter, ekorrar och rådjur till exempel. Idag gick vi förbi stallet som ligger här i närheten så det blev lite spaning på hästar också. 

Imorgon börjar vardagen efter fyra veckors semester. Ska bli skönt att komma in i vanliga rutiner igen och träffa alla kollegor på jobbet.  Denna höst kommer bli spännande och annorlunda med boksläpp och allt runtomkring det. Just nu jobbar tryckeriet för fullt med att trycka boken. Inom ca två veckor kommer den att finnas på nätbokhandlarnas sidor. I slutet av september åker vi till Bokmässan i Göteborg för att visa upp boken. Ska bli fantastiskt roligt. 

Tänkte att det är dags för en ny vinstchans för er som följer bloggen. Denna gång är det inte bara boken du vinner utan även två timmars coaching med mig. Bor du i, eller kan ta dig till Stockholm, så träffas vi på ett lämpligt ställe. Bor du utanför Stockholm blir det coaching via telefon istället. 

Så känner du ett behov av att få struktur på tankar och sätta mål eller mod att förverkliga en idé eller en dröm? Du kanske redan driver en verksamhet idag och behöver coaching i att komma vidare med verksamheten? Ta chansen och maila in din motivering till mig senast 11 september, så kanske det är du som vinner.

Hoppas du har en skön söndag!

Må gott, Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0