Referenser

Som diplomerad coach och med lång erfarenhet inom service och gästbemötande, marknadsföring och försäljning samt affärsutveckling tar jag uppdrag som coach, konsult och föreläsare. Några tidigare kunder har sagt så här om mig:

Privatperson
Sofia är en bra, lyssnande samtalspartner. Hon är duktig på att summera till en helhet - som man inte tydligt ser själv, vilket hon formulerar mycket bra i skrift i sina återkopplingsmail. Jag går från varje möte med ny energi!
Carin

Företag
Sofias styrkor som coach är att hon är strukturerad och närvarande. Vi har fått struktur och ordning och känner oss tryggare i våra roller som företagare.
Lotta och Lisa Lahlér, Yogashala Stockholm

Jag har gått Sofias workshop och kan varmt rekommendera den vidare. Mitt företag fick precis den skjuts framåt som jag önskade. Sofias inspirerande förhållningssätt till det vi pratade om smittarde av sig och hennes egna erfarenheter av att driva företag kom väl till pass. Det som är extra bra är att allting följs upp efter avslutad workshop.
Lisa Ryhnell, Lisa coaching

Vi är mycket nöjda med Sofias genomförande av workshopen Service och Gästbemötande. Vi har stärkt vår teamkänsla och ökat medvetenheten hos all personal om vikten av närvarande möten. Vi kan varmt rekommendera denna workshop till alla som vill vässa sig i sitt sätt att jobba med service och gästbemötande.
Christian Dahl, Slottskogens Hotel & Vandrarhem


Jag har även referenser från föreläsningar, kontakta mig på 070-6851701

Må gott!

Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0