Energi och glädje

Igår hade jag en heldags workshop med temat "Affärsutveckling och mål för 2012". Det var första gången jag körde detta som en workshop, annars har jag jobbat enskilt med företag.  Vi höll till i Existens fina lokaler mitt i Stockholm. Lisa från Stockholm och Anette från Gotland var mina deltagare för dagen. Och faktiskt så var det bra att vara en liten grupp märkte vi. Kommer att köra denna workshop fler gånger men ha max 5 deltagare så att alla verkligen får plats och tid att prata och redovisa, för det behövs :-).
Vi började kl 10.00 och gjorde en del visionsövningar, pengatermostatövning och gick igenom affärside och swot.
Sen tog vi en härlig lunch på Pong på Drottninggatan innan vi forsatte med eftermiddagens övningar i produktutveckling, prissättning, marknadsföring, försäljning, struktur och mål.
Det roligaste av allt förutom att energin och kreativiteten flödade var att Lisa och Annette fann varandra och ska samarbeta i olika sammanhang framöver. Ser verkligen fram emot att följa deras planer!

Kommer inom kort komma ut med nya datum för denna workshop, men är du intresserad redan nu går det bra att anmäla ditt intresse genom att maila till sofia.gynge@yahoo.se så kontaktar jag dig när jag satt datumen.

Må gott så länge,

Kram Sofia


RSS 2.0