Apropå Malta


Det finns något på Malta som gör att jag gärna kommer tillbaka. Det varma härliga klimatet är förstås en stor anledning men ännu större är den gästfrihet och service som vi upplevde under våra dagar där. Var man än gick, vem man än mötte så var det äkta gästfrihet och service som gällde.
En kollega skulle köpa en flaska vatten i en liten kiosk på stan. Vips så kom både ägaren och hans fru och delade med sig av vilken av vattensorterna som var bäst, och på köpet fick vi höra deras historia om hur de tidigare bott i England, men sedan ett år tillbaka drev denna kiosk på Malta.
På Spa-avdelningen på hotellet träffade jag världens goaste och trevligaste tjej från Lettland, som jobbat på Malta i 4 år.
I receptionen jobbade en man som verkligen var på rätt ställe. På ett alldeles eget sätt tog han hand om gästernas frågor och problem. Han talade högt och tydligt på bra engelska och bemötte gästerna så att de kände sig sedda, bekräftade. Hotellet låg lite längre upp i staden, en bit från havet men jag gissar att många väljer detta hotell för det trevliga bemötandet i receptionen. Det kommer jag göra nästa gång iallafall... sen gör det inget att det är en härlig pool och spaavdelning på taket och att servicenivån var på topp från precis alla på hotellet. I restaurangen, från städerskorna och från pool och Spapersonal. Alla hade det lilla extra, så som det ska vara för att du som gäst ska vilja komma tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0