Månadens höjdpunkter

Har min första helt lediga dag på länge. Känns extra skönt att inte behöva börja dagen med att skrapa bilrutan och stressa ut i Stockholmstrafiken. Istället ägnar jag morgonen åt att tvätta lite, äta en god frukost med tända ljus och passa på att läsa lite bloggar. Och varför inte passa på att blogga själv om senaste månadens händelser :-)

Den 10 oktober hade jag och Anders Landgren en fantastiskt trevlig frukostföreläsning om ledarskap och service. Fick mycket beröm för min frukost som jag dukade upp. Ibland är det lätt att överraska!

Förra veckans höjdpunkt var min medverkan på en Round Table träff här i Stockholm, där jag fick köra en halvtimmes stand up. Verkligen inte lätt, men det gick tydligen hem, för jag fick ett nytt uppdrag av en i sällskapet. Märker också att det är lätt att vara självkritisk och tro att det inte är roligt, men när man tittar på filmen som spelades in så skrattar ju publiken... :-)

Den sista höjdpunkten denna månad var tisdagens föreläsning på Grimslövs Folkhögskola! Fick rå om ett 30 tal elever i 3 timmar som går en turismutbildning. Gav mycket inspiration, tips och råd från min tid som vandrarhemsägare, tips om företagande och framförallt att göra det utifrån sin vision, sina värderingar och sitt hjärta. Riktigt nöjd efteråt, och så himla kul att prata med eleverna om deras drömmar och mål. De har ju valt att jobba med det roligaste som finns; turism, upplevelser, möten och människor!
 
Ja det var några av månadens höjdpunkter.....:-)


Ha en toppenfin helg nu,

Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0