Ledarskap i en föränderlig värld – så lyckas du!

Frukostföreläsning onsdag den 10/10 kl. 7.30-9.30

Vi lever i en föränderlig värld med ökad konkurrens, nya marknadsföringskanaler och osäkerhet i världsekonomin. Nu är det viktigare än någonsin att stå stadigt och leverera service och gästbemötande i världsklass för att behålla och utveckla sina kundrelationer.

Välkommen till en kostnadsfri frukost med Sofia och Anders som ger en personlig och inspirerande föreläsning om vilka tankar och synsätt ledare behöver idag och i framtiden.
Sofia Gynge, föreläsare, coach, affärsutvecklare och författare till boken Drömmen om Bed & Breakfast, vandrarhem och pensionat, berättar utifrån sina erfarenheter om vad som krävs för att motivera personalen att leverera! Vad är egentligen bra service? Och hur ger du dina gäster/kunder ett bra bemötande som lämnar avtryck och får gästen att vilja komma tillbaka?

Anders Landgren, föreläsare, utbildare, inspiratör och HR-konsult på Youturn med mångårig erfarenhet av att hjälpa företag att utvecklas till framgång berättar om vilka känslor, attityder och drivkrafter du behöver jobba med som ledare för att lyckas. Anders har flera framgångshistorier, till exempel från Skistar AB där han fick flera utmärkelser för sitt arbete, bl.a Sticka ut hakan priset och Årets kompetensföretag. Hur gör man och var börjar man? Anders kommer att berätta!
Dessutom dukar Sofia upp en härlig frukost från hennes bok ”Drömmen om Bed & Breakfast, vandrarhem och pensionat.
När: Onsdag den 10 oktober, 2012
Var: Existens, Adolf Fredriks Kyrkogata 13
Tid: Frukost serveras från 7.30. Föreläsning 8.00 – 9.30

Anmälan senast den 5 oktober till sofia.gynge@yahoo.se
Välkommen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0