Äntligen semester!

Jag hoppas att du som jag får njuta av lite välbehövlig semester nu i sommar. Jag har redan haft en vecka, men kommer nu att jobba några veckor i juli för att sedan ta några veckor till i juli/augusti. Den som spar han har :-)..
 
Bloggen har fått stå lite i skymundan nu under våren men nu blir det ändring på det! Anledningen är att som för många andra så har maj och juni varit minst sagt hektiska. Allt ifrån jobb på Hockey VM i Globen, coaching på Coaching & Utveckling och egna små uppdrag, plus en dotter som tagit studenten. 
 
Föreläsningar
I maj hade jag två föreläsningar. En där ett tiotal personer kom och lyssnade på hur man driver en verksamhet inom turism. Hur man startar samt att jag gav mina bästa tips på hur du jobbar med marknadsföring, försäljning och gästbemötande. Det som ofta är den största utmaningen för de som går och drömmer om att driva en verksamhet inom turism är att man är rädd för hur det ska gå och om man ska våga lämna sin trygga anställning. Mina deltagare gick iallafall ifrån föreläsningen med mer mod, inspiration och kunskap för att våga ta sitt egna steg in i besöksnäringen :-)
 
En annan föreläsning jag hade i maj var med en konsultkollega, Anders Landgren. Även där var det ett tiotal deltagare som förutom att njuta av min härliga frukostbuffé även fick våra bästa tips på hur man lyckas med ledarskap och service i organistationer och företag idag och i framtiden. 
 
I juni var jag en dag på Slottskogens Hotell & Vandrarhem för en gruppworkshop med personal och ledning. Ämnena vi jobbade med var kommunikation, företagskultur och mål. En givande dag i vackra Göteborg! Det är alltid lika roligt att få jobba med denna grupp. 
 
Juni har annars bestått av väldigt mycket nätverkande. Några  BNI och Arndts-luncher har det blivit, och en hel del möten med spännande framtida samarbetspartners och kunder. 
 
Så nu ser jag fram emot dels en lite lugnare period under sommaren, men framförallt ser jag fram emot en riktigt  rolig och spännande jobbhöst som jag inleder med att åka på en konferens med  ett 70-tal företagare i nätverket Qoola Qvinnor. 4-dagars konferens, nätverkande och lite sol och bad blir det i vackra Kroatien den 1-5 september. 
 
En härlig sommar önskar jag dig!
Sofia 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0