Full fart och nya uppdrag

 
Oj vad hösten gick fort!  Det känns som det var nyss som jag gick där på stranden med sand mellan tårna och solen värmde gott. Då var min höst rätt öppen och obokad, vilket både är skönt men lite skrämmande som egenföretagare. Som tur är så är jag inte den som stressar upp mig, tvärtom så lever jag lite efter att det alltid ordnar sig på något sätt. Det finns alltid en lösning.
 
Hösten kom och allt ordnade sig, kan man säga :-). Jag har varierat mina dagar med alltifrån kundmöten, föreläsningar och uppdrag inom affärsutveckling, marknadsföring, mat och event.  
 
Jag är i början av mitt tredje år som företagare nu. Jag sa att jag skulle ge detta en chans i 3 år och stämma av var jag är då. Nu när tredje året är påbörjat och vi går mot 2015 så ser jag att det kommer att hända massor av spännande saker nästa år.  Nya uppdrag med nya uppdragsgivare bland annat. Vilket har gett mig blodad tand. Så banne mig, 2015 kommer att bli det bästa företagsåret ever.
 
Man kan tycka att det ska gå snabbt att starta eget och hitta kunder och uppdrag, men det tar tid. Att bygga relationer tar tid. Försäljning tar tid. Så nästa år ligger mitt fokus på ännu mer sälj och relationsbyggandetid. Och det ska bli så kul! 
 
Lite av vad jag gjort i år för att skapa relationer och fler kunder:
 
Blivit medlem i Affärsnätverket Arndts 
 
Blivit medlem i Affärsnätverket Qoola Qvinnor 
 
Arrangerat frukostföreläsningar med Youturn där jag jobbar med försäljning och som coach
 
Varit aktiv på Linkedin 
 
Hur gör du för att skapa relationer och öka försäljningen och hur mycket tid lägger du på det?
Vill du ha hjälp, bli coachad eller bolla frågor kring försäljning och marknadsföring är du varmt välkommen att kontakta mig. 
 
Må gott!
 
Sofia 
 
 

RSS 2.0