Redan mitten av februari?

Tiden går fort när man har roligt! För roligt är det, när nya uppdrag trillar in och pågående uppdrag är så galet roliga. 
 
Ny utbildning - Konceptutvecklare/Projektledare i besöksnäringen
För någon vecka sedan hade vi vårt första ledningsgruppsmöte för den nya utbildning som startar i höst på Campus Roslagen i regi av Plushögskolan/Affärshögskolan.
Utbildningen innehåller kurser om besöksnäringen internationellt och i Sverige, om affärsjuridik, ekonomi, marknadsföring och försäljning. Dessutom ger utbildningen goda kunskaper i entreprenörskap, i konceptutveckling för besöksnäringen och i att leda projekt. Jag sitter med i ledningsgruppen som representant från arbetslivet,och det ska bli otroligt spännande att vara delaktig i utformning och uppföljning av utbildningen.
 
Ett annat företag jag kommer jobba med under våren är Picadeli som erbjuder goda självplockssallader över hela Sverige. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer om dem! 
 
I lördags hade vi på Youturn en fantastisk dag med personal och ledning på en av Stockholms största upplevelsearenor. Företaget lyckades få in alla 200 medarbetare på en lördag, dessutom Alla hjärtans dag mellan 9-17. Efteråt var alla som var där glada att de fick "jobba" denna dag.

De skapade känslomässiga kopplingar och en gemensam bild av visionen. Nästa steg är att jobba med beteenden och agerande som leder till visionen. All personal är med och skapar detta tillsammans. Kraften i detta är makalös och det är därför jag brinner för att jobba med detta. Tänk om fler företag investerade i medarbetarna och de emotionella värdena i företaget. Är ni nyfikna på vad vi gör - slå mig en signal och boka ett möte. 

Ja där har du lite av vad jag pysslar med just nu. Idag har jag en sälj och skrivdag, medan morgondagen inleds på nätverket Arndts Chefsträffsfrukost med en intressant föreläsare. Och så ska jag träffa fina Sanna på Werners Gourmetserivce och planera lite jobb också. Ja full fart framåt är det, och det är så kul!!

Just det - det är premiär denna vecka för en ny webbtidning inom turism Turismnytt. Där hittar du mig som bloggare inom företagande och logi :-). Tjohoo!!

Vill du ha hjälp med att komma igång eller få fart på din försäljning eller marknadsföring? Kontakta mig gärna - jag coachar företagare till ökad lönsamhet :-)

Må gott! 

Sofia 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0