Skön sommar innan intensiv höst

Även om inte vädret visar sig från sin bästa sida just nu så njuter jag ändå av att det är sommar. För det är det. Det är snart början av juli, kvällarna är ljusa, fåglarna kvittrar och vi har två sommarmånader kvar att njuta av.

Jag skriver inte så ofta här på bloggen och ska ta mig en funderare i sommar om jag ska ha bloggen kvar eller inte. Företagarlivet innehåller så mycket att tiden inte alltid räcker till. Vilket är positivt på det sättet att jag har jobb och det är fullt upp. Men jag har tidigare skrivit om vikten av att ha balans i livet, att inte jobba för mycket och det är något jag är rätt noga med. Jag kan jobba intensivt vissa perioder, men ser alltid till att boka in lediga dagar för återhämtning och reflektion. Det är det som är en del av tjusningen med att vara egen. Friheten att välja när jag vill stänga av och vara ledig.

Just nu börjar en period av lite lugnare tempo, men jag stänger inte av helt förrän två sista veckorna i juli. Då är det ledigt 100 %.
Sen drar det igång i augusti igen. Ett augusti och en höst som jag ser mycket fram emot.
Förra hösten var vid denna tidpunkt rätt obokad, men fylldes på bra.
I år är det mer som är bokat redan vilket är både en trygghet och en utmaning, för det är mycket som ska förberedas.
I september hittar ni mig på Högskolecentrum Bohuslän i Uddevalla där jag ska leda en utbildning i affärsutveckling inom turism på uppdrag av företaget Fivepointfive.

Flera pågående projekt fortsätter även under hösten, och nya väntas in. Säljmöten och Höstmingel är andra aktiviteter som väntar.

Jag kommer också att medverka i en bok som släpps i samband med Bokmässan i höst, som handlar om hur du jobbar med marknadsföring i ditt företag. Så det är inte omöjligt att jag befinner mig på Bokmässan i september :-)

Önskar dig en alldeles underbar sommar!

Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0