Bättre möten och ledarskap 28/4 17.30-19.30

 
Kungstornen Konferens och Youturn bjuder på föreläsning och vårmingel                                     

Under kvällen föreläser Anders Landgren från Youturn som ger en personlig och inspirerande föreläsning om vilka tankar och synsätt framgångsrika företagare behöver idag och i framtiden när det handlar om att skapa en levande företagskultur och vision byggt på känslor och bilder. Anders tar också upp hur ledare kan bygga förtroende och tillit när man coachar sig själv och sina medarbetare till ständig utveckling genom delaktighet, värderingar och självval.

Anders har flera framgångshistorier, till exempel från Skistar AB där han fick flera utmärkelser för sitt HR-arbete som tex Sticka ut hakan priset och Årets kompetensföretag.  Hur gör man och var börjar man? Anders kommer att berätta! 

Det ges också möjlighet att se Kungstornen Konferens fina möteslokaler under kvällen. Kungstornen Konferens är en personlig konferensanläggning centralt belägen i Södra Kungstornet på Kungsgatan – mitt i Stockholm city. Här erbjuds en mötesplats med personlig service i inspirerande miljöer där mormor Gunillas hembakta alltid finns på den härliga fikabuffén.  Utöver dagkonferenser och möten passar lokalerna även utmärkt för utbildningar, frukostmöten och mingel.

När? Tisdag 28 april 2015.
Mingel från 17.30 med snittar och champagne från Nacka Gourmet Catering.
Föreläsning:18.00 -19.00, därefter fortsatt mingel och visning av lokalerna.
Adress: Kungsgatan 33 2 tr.
Anmälan senast 25 april: sofia@youturn.se Frågor? Ring Sofia på
070-6851701.

                                  Varmt välkomna önskar Caroline, Anders och Sofia!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0